Skip to content Skip to footer

Innováció és szakértelem

Az Oxydtron szakemberei olyan innovatív vízszigetelési technológiát alkottak meg, amely egyszerű, könnyen használható eszköz a vizesedő falak ellen.

A Cégcsoport nem terméket kíván értékesíteni. Sokkal inkább olyan komplex megoldást ajánl, amely mellé szakmai támogatást is nyújt. Ezzel garantálja az érthető tájékoztatást és a megbízható eredményeket.

Az Oxydtron cégcsoport
3 pillére

Gyártás

BioEkoTech Hungary Kft.

A családi vállalkozásként indult cég 2008 óta foglalkozik vízszigetelési technológia gyártásával és fejlesztésével. Az Oxydtron termékcsalád egy régi lengyel technológia továbbgondolásával jött létre. 2010 óta szabadalmi védjeggyel védett márkanév azóta folyamatos kutatás és termékfejlesztés alatt áll.

TERVEZÉS

Oxydtron Trade Kft.

Az Oxydtron termékcsalád egyedüli és kizárólagos forgalmazója, amely 2018 óta értékesíti a technológiát nem csak Magyarország határain belül, hanem külföldön is, Európa számos országaiban. Az Oxydtron Trade ezen kívül mérnök irodaként is működik, így vízszigetelés tervezéssel, statikai tervezéssel is támogatja partnereit.

Kivitelezés

Oxydtron Technical Kft.

Az Oxydtron technológia egyedüli minősített szakkivitelező cége, amely 2014 óta tevékenykedik Magyarországon. A vállalkozás rugalmasságával, ügyfélközpontú hozzáállásával hitelesen képviseli a technológia mindennapos használatát és a gyakorlatban való megvalósítását.

Vízió és jövőkép

A cégcsoport küldetése a vízszigetelési technológia, mint hatékony, természetbarát, értékálló megoldás szélesebb körben való megismertetése.

Az Oxydtron több mint egyszerű építőanyag. Sokkal inkább olyan innovatív technológia, amely mellé a cég szakemberei komoly műszaki háttértámogatást nyújtanak. A tervezés mellett szaktanácsadással, konzultációval segítenek a vízszigetelési problémák eredményes, mindennapi megoldásában.

Oxydtron
Németországban

Az Oxydtron nem csak Magyarországon sikeres. Az Oxydtron Trade GmbH 2022 óta kizárólagos németországi forgalmazóként, az Oxydtron Technical GmbH pedig kivitelezőként kezdett el tevékenykedni Hamburgban. A német cég a kivitelezések mellett műszaki szaktanácsadást és oktatást is végez.

A vállalatról bővebb információ
itt érhető el:

Három meggyőző érv
Vállalatunk mellett

01

Magyarországi gyártás

Az Oxydtron 100 % ban magyar tulajdonú és gyártású termék. Megbízható, működő, elérhető, hazai megoldás több mint 15 éve.
02

Magas fokú garanciavállalás

Minden egyes projekt során a saját előállítású termék kerül beépítésre és minősítésre. A technológia működik, a felelősségvállalás garantált.
03

Háttértámogatás

Termék helyett komplex megoldás. Szaktanácsadás, tervezés, műszaki segítség, és kivitelezés áll rendelkezésre, hogy a felhasználó problémája valóban megoldódjon, akár kis akár nagy projektről van szó.

Nagy Tibor

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kérdése van? Segítünk!
Írjon nekünk!

OXYDTRON TRADE KFT.

7030 Paks, Dózsa György út 13.

Cg.17 09 011514

Adószám: 26245720-2-17

Küldje el nekünk
miben lehetünk segítségére!

Contact details(Required)
Bezár
Bezár

Discover
the new era
of construction!

Download our portfolio now and learn how we can create stronger, more durable and environmentally friendly building materials!